Inschrijven

 

U kunt zich inschrijven voor de Singlehanded door gebruik te maken van het elektronisch inschrijfformulier Singlehanded

 

De Algemene Voorwaarden voor deelname zijn:

Op het schip dient in ieder geval aanwezig te zijn: navigatieverlichting; een anker met voldoende gewicht en kettingvoorloop vastgemaakt aan het schip in de ankerbak; handschijnwerper, zaklantaarn;  zwemvest;  lijflijn; zeekaarten van het IJsselmeer en de Waddenzee; puts; dieptemeter; radarreflector; goed werkende brandblussers; verbanddoos; stroomatlas. Aanbevolen wordt een reddingsvlot; marifoon; gps; zeilhandschoenen.

Het schip moet minimaal W.A.verzekerd zijn.

 

Door ondertekening van het deelnameformulier verklaart de schipper dat zijn schip aan de bovengenoemde eisen voldoet en geheel voor eigen rekening en risico deel te nemen aan de Solozeiltocht op het IJsselmeer en de Waddenzee, zoals uitgeschreven door de Organisatie Singlehanded. Hij/zij verklaart verder dat deelneming geschiedt onder uitdrukkelijke bepaling, dat de Organisatie Single Handed en de door haar aangewezen medeorganisatoren in geen enkel opzicht aansprakelijk gesteld zullen worden jegens de deelnemer en hij/zij deze genoemden vrijwaart voor elke schade en aansprakelijkheid jegens derden. Betaling van het inschrijfgeld ad. €60,- s.v.p. tijdens het palaver. Dit bedrag is inclusief liggeld en snertmaaltijd.

 

De inschrijving sluit de zaterdag een week voor de start en kost 60 euro. Afzeggen na aanmelding is gratis tot een week voor de start, vanaf de zaterdag voor de start kost afzeggen 10 euro.

Je opgeven in de laatste week voor de start kan wel maar kost 10 euro extra.

Als je de e-mail hebt verstuurd kontroleer dan of je inschrijving is binnengekomen en dan kun je gewoon komen en ben je akkoord gegaan met de Algemene Voorwaarden.

 

Het palaver is op de zaterdag van de startdatum om 12 uur in het Restaurant “Aan ut water” van Flevo Marina, IJsselmeerdijk 2 8221 RC Lelystad.

Je kunt kijken op de website onder het knopje van dit jaar en vervolgens onder deelnemers of je inschrijving is binnengekomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De starthaven. Zo lig je de avond voor de start  .  .  .  .  .  .  .