Single Handed Nieuwtjes

 


      Het Naviduct te Enkhuizen en de stevinsluis van Den Oever wordt tijdens de singlehanded bediend van 6.00 tot 22.00 uur daartussen moet je een schutting aanvragen op nr 0517-578173 (3 uur van tevoren)

      Print het regelement uit en let op, de waardering is in 2014 gewijzigd. Ook een punt voor niets dan alleen maar stempels op de stempelkaart en 1 punt voor de eerste DRIE aankomers.

     We staan nu ook op facebook onder de naam singlehanded tocht, dankzij Frits Brattinga

      Het schippersrestaurant is overgenomen door de eigenaren van restaurant De Houtrib: Dhr en Mevr Glerum, kunnen we eindelijk de prijsuitreiking is in de starthaven plannen.

      Vrijdagavond wordt er traditioneel door de deelnemers die dan al in de haven liggen gezamenlijk gegeten in het restaurant.

      Door Joost Posthuma  weet ik nu dat er voor een week liggeld voorafgaand aan de singlehanded half liggeld wordt gerekend.

             Neem hiervoor contact op met de havenmeester Andre Morit: a.morit@skipsmaritiem.nl. 

      Volg om in het kommetje te komen de borden Meldsteiger.


      Zorg dat je anker in orde is, maak het eind van je ketting vast in de ankerbak! En geen touwen op de ankerlijn.

 

      Nieuwe deelnemers hoeven niet op zoek naar een nummer 1 vlaggetje maar deze kan bij de start worden gekocht.

 

      Het ziet er naar uit dat Skipsmaritiem, de eigenaar van onze starthaven, weer onze Zilveren Brijlepel sponsort, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

 

      Nieuw is het verslag van het laatste toegevoegde jaar 2001, dit was tot nu toe de grootste singlehanded ooit en de laatste van Dick Meppelink.

      Ik ben benieuwd of Atse Bangma en of Floris Bakels nog in leven zijn, wie weet hier iets over over? (Zie de oudste singlehanded)